Golfresor

Golf International De Olivier Bréaud är en av de 2 golfbanorna i Franska Polynesien. Moorea Green Pearl är den andra.

Den första banan finns på Tahiti och heter Olivier Bréaud International Golf Course. Denna banan är ritad av Bob Baldock och ligger på en gammal bomullsplantage.
Denna golfbana ligger på den västra sidan av Tahiti mellan bergen och lagunen. Banan erbjuder en spektakulär 18-håls golfbana med mycket tropisk och färgrik vegetation. Den kallas även för Tahitis bäst bevarade hemlighet av golfentusiaster. Olivier Bréaud d’ Atimaono golf course är öppen för både nybörjare och erfarna spelare. Hela golfbanan inklusive greener är ansedda som mycket vackra för att vara i Söderhavet. Här finns ytterligare 9 hål som är skapade av Jean Pascal Fourres.

Banan är cirka 5900 meter lång, par 72 d’ Atimaono golf course har blivit en destination för golfspelare från hela världen. Den är godkänd av French Federation och här hålls ”Tahiti Open International” i juli varje år och är nu del av ”The Australian PGA” turneringen.
Klubbhuset är öppet varje dag 8:00 till 18.00. Transfers från olika hotell kan bokas.

Moorea Green Pearl Golf Course, har designats av Jack Nicklaus. Den finns på den lummiga ön Moorea i Temae. Den ligger perfekt mellan lagunen och bergen med en unik design och tilltalar både internationallla golf spelare och amatörer, med alla sina bunkers, vatten och driving ranger över en sjön.
Banan har smeknamnet ”Green Pearl” på grund av alla sina smaragdgröna greener och den vackra dalar på Moorea, samt tropiska palmer, djupblå laguner, blommor i massor i glada färger och sköna dofter.

18-hålsbanan (par 70 /6 600 meter lång)är strategiskt belägen på sluttningarna i kanten mellan havet och stranden. Denna kombination av varierande landskap gör den teknisk, attraktiv och unik för Tahitis öar.

Banans nionde hål är signaturhål som ligger på baksidan av berget och ger en magnifik vy över golfbanan, laguner och Moorea’s syster ö Tahiti på andra sidan sundet mellan de två öarna.

Moorea Green Pearl Golf Course är den andra golfbanan i Franska Polynesien efter Olivier Bréaud International Golf Course som ligger i Atimaonoområdet på Tahitis sydkust.

Moorea Green Pearl Golf Course är öppen dagligen från 7.30.

På södra Raiatea vid Vaiorie på en idyllisk och lugn plats, ligger en minigolfbana med 10 hål. De har ett förhållandevis lågt pris för klubbar och bollar. Det finns även minigolf på ytterligare 5-6 platser på Tahiti.

www.soderhavsresor.se
Sol och badupplevelse på en riktig söderhavsö!
www.soderhavsresor.se
Boka en romantisk resa till en av de vackraste platserna i Söderhavet, Franska...
©2024 Res till Tahiti