Resa till Tahiti

Många reser till Franska Polynesien för att uppleva något exotiskt och också alldeles speciellt.Drömmen om paradiset, kristallblått hav som kantar kritvita sandstränder, vajande palmer och en romantiserad kultur gör att vi ser Franska Polynesien som ett av de resmål som ligger högt upp på listan av drömresmål. Det kan vara en bröllopsresa, vilket är mycket populärt eller att just uppfylla drömmen om söderhavet och ha en semester lite utöver det vanliga.

Till Franska Polynesien flyger de flesta besökarna. Det är det enklaste sättet för att komma hit. Den internationella flygplatsen ligger på ön Tahiti i ögruppen Sällskapsöarna. Flygplatsen heter Taáha och ligger ca 7 km utanför huvudstaden Papeete och det tar ca 10 minuter med taxi.
Hit går det flyg från Los Angeles varifrån både Air France, Tahiti Nui, Air New Zealand flyger.
Air Tahiti Nui flyger även till Cooköarna en gång per vecka och till Hawaii en gång i veckan.
Air New Zealand och Air Tahiti Nui flyger även mellan Auckland och Papeete samt Tahiti Nui som flyger till Påskön på väg till Santiago de Chile.

Det finns även olika möjligheter att komma hit på en kryssning. Det kan vara en del av en kryssning som gör ett eller flera stopp inom Franska Polynesien eller så kan det vara slutdestinationen om man väljer att hoppa av i Franska Polynesien. De flesta välkända rederierna som Paul Gaugin Cruises, Celebrity Cruises, Princess Cruises, Royal Carribean Cruise Lines, Silversea och Norwegian Cruise Lines har kryssningar hit eller i området. Många kryssningar börjar i USA eller i Australien och har några stopp på vägen innan de når hit.

www.soderhavsresor.se
Boka en romantisk resa till en av de vackraste platserna i Söderhavet, Franska...
www.soderhavsresor.se
En guldkantsresa till Australiens ikoner med femstjärniga boenden, högklassiga utfärder...
©2024 Res till Tahiti